İZMİR / MENEMEN - SABAHAT AKŞİRAY ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU II. KADEME

SABAHAT AKŞİRAY ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU II. KADEME

EMIRALEM BELDESİ KIRMAHALLE YOLU NO 11/H MENEMEN/ IZMIR
Vizyon
Sürdürülebilir ve yenilikçi çözümlerle; 21. yüzyılın eğitim amaçlarına uygun,AB standartlarına göre kendini geliştiren,diğer özel eğitim kurumlarına öncülük eden;örnek, güvenilir ve kalıcı bir okul olmak.
Misyon
*Öğrencilerimizin; bireysel durum ve yeteneklerini göz önünde tutarak, özel eğitime gereksinimi olan bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkartabilmek amacıyla yönetim ve eğitim personelinin yeterliklerini arttırarak mesleki becerilerini geliştirmek. *Koordinatörlük sistemi ile çocuklarımızın gelişimini yakından takip ederek, verilen eğitim içinde onları sosyal hayatta bağımsız bireyler haline getirmek ve hayata uyum süreçlerini hızlandırmak, *Çocuklarımızın layık olduğu eğitim-öğretim hizmetini çağdaş fiziki alanlarda gönülden gelerek, sevgi ve güler yüzle sunan güçlü bir eğitim kadrosu ile çalışmak *Zihinsel yetersizlik ,bedensel yetersizlik,yaygın gelişimsel bozukluk,okul, çevre ve arkadaşlarına karşı sorunlarını gidermek için seçkin materyallerden yararlanmak ve mevzuata uygun eğitim proğramlarını uygulamak;aileleri yaşanan ve yaşanılacak problemler hakkında bilgilendirmek ,danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermek. *Çocuklarımızda, günlük yaşamın gerektirdiği sosyal uyumu sağlamak,ailelerininde bu sürece eşlik etmesine yardımcı olmak; *Bizlerle aynı alanı paylaşan meslektaşlarımızı bilinçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacı ile örnek bir eğitim kurumu oluşturmak, *Sevgi, hoşgörü ve kabulü ön planda tutarak üstün hizmet modeli kalitesi oluşturmak *Ülkemizin özel eğitim sorunlarına karşı kendini geliştirebilen ve gündemi takip eden eğitimcilik hizmetine önem vermek, *Yetiştireceğimiz çocuk ve gençlerde insani ve ahlaki değerleri sürekli ön planda tutarak ülkemiz çocuklarına hizmet etmek.
Öğretim Şekli :normal
09:00/14:00